Älskar sex och att tillfredsställa män

Älskar sex och att tillfredsställa män

Jag är en kvinna som älskar sex och män. Gillar; att slickas, suga kuk, kyssar, 69:a, knulla och liknande. Inte analsex, våtsex, s/m och så vidare. Jag är gift, jag får lov till detta. Men det här är inte ett par som letar efter en man. Det här är min sak och han ska inte vara närvarande. Mina mått är: 158 cm lång, 96 kg, 95DD och jag njuter av mig själv och min kropp.

Vill alltid ta mig god tid och suger dig gärna upp en gång till. Har lätt för att tända, har lätt för att komma. Älskar att tillfredsställa en man och njuta av honom. Är seriös, diskret, drogfri, renlig och sjukdoms fri.

Och det finns ett krav på dig också. Du behöver inte berätta så mycket om dig själv om du inte vill. Men jag vill veta din ålder för jag träffar inte någon under 28 år. Ingen åldersgräns uppåt. Jag är 41 år och bor i Sundbyberg. Så jag skulle också vilja veta var du bor så att träffar är möjliga. Kan träffas dag och natt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • bertil

  Kille 46 i gävle hör av dig kram

 • Alex

  Hej jag är mycket intresserad, 31 år man bor i bromma

 • Micke

  Hej
  Kille 60 år i Solna här, ständigt kåt grov, uthållig och större än genomsnittet. Jag skulle gärna vilja träffa dig och kanske vi så småningom kan komma överens om ett sätt att regelbundet träffas och ha skön sex. Jag är som sagt ständigt kåt och återhämtar mig snabbt till fortsatta lekar. Jag är precis som du, renlig, frisk och drogfri. Ps vill ofta så det vore bra om även du vill och kan. Jag är singel så jag är anpassningsbar till de tider du kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.