Är verkligen i behov av ett bra ligg nu

Är verkligen i behov av ett bra ligg nu

Hejsan! Jag är en tjej på 29 år som vill ha lite oförskämt kul! Jag har nyligen avslutat en långvarig relation, så nu saknar jag ett riktigt bra ligg! Är det något du kan hjälpa mig med det? Jag är lång och smal, har passande stora bröst och en härlig stor rumpa. Jag lägger ner mycket tid på att träna och gillar att hålla mig i god form! Så gör du, du är en äldre kille men har en fin kropp, du är lekfull men inte barnslig, du gillar att ta initiativet, du är säker på dig själv och du vet vad du gör. Skicka mig en bild och några ord om dig själv!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • Christer

  Christer vill gärna träffa dig och knulla dej slicka dej. Jag finns i Katrineholm är 55 kvällstid om du kan. Dröm att knulla ung kvinna älskar slicka fitta

 • Anonym

  jag behöver dig för att kunna knulla

  • Syntharn

   Mörkhyad kille 43 år (ser dock ung ut(ca25) för min ålder enligt dem flesta) / Helsingborg söker kk eller nptt spännande…
   Intresserad ?
   Adda snap: Syntharn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *