Blondinbella naken? Jag är snyggare…

En tjej som är snyggare än Blondinbella naken

Varför är Blondinbella så himla populär? Förstår inte varför folk pratar om Blondinbella naken, när jag är så himla mycket snyggare även om jag är en naken mullig kvinna. Tycker ni inte det? Mina vänner kallar mig på en naken blogg i alla fall för en ”exotisk blondinbella”. Är en bloggerska som själv driver en rätt så stor blogg, inte lika populär som blondinbella då. Nej, jag har inte en naken blogg. Utan en vanlig hemsida vart jag skriver vad jag gör om dagarna, vad jag shoppar, och lite andra saker. Det är inte heller någon fjortis blogg!!!

Har ni hört att Blondinbella har haft acne förresten? Min hud är fin, slät, och jag har inga finnar alls. Så jag borde vara mycket snyggare än henne??? Plus att hon säkert har en hårig fitta. Jag har en bikinisträng.

Det ända jag är lite orolig över när det kommer till min kropp är mina bröst, jag funderar på att skaffa bröstimplantat? Borde jag det? Eller duger jag som jag är? Snälla, tänder du på nakna mulliga tjejer!!! Svara helt ärligt till mig så kanske du blir belönad på ett bra sätt…

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Anonym

    Hej snygging du e väldigt vacker av dig du behöver verkligen inga skönhetsoperationer ha d gött mvh Freddan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *