Blöt i trosorna

Blöt i trosorna

det verkar som att jag behöver hitta mig en man nu. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag. det spelar ingen roll vilken dag i veckan det är. är alltid blöt i trosorna nu för tiden och det kan hända att jag måste byta underkläder tre gånger på en dag. hmm, jag måste verkligen sluta fantisera om män på jobbet. Men hur??? när man inte haft sex på ett år så blir det ganska svårt. jag vill ju inte vara snuskig och ta på mig själv. träffar hellre en kille som kan göra det jobbet åt mig, då slipper jag krångla själv hihi (A). har någon en lösning på detta problem? står i skuld till dig för all framtid om du har lust att hjälpa mig lösa detta!!

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

 • blöta trosor
 • knullaidag
 • använda trosor
 • dyblöta trosor porrfilm
 • våta trosor porrfilm
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • hamo

  Hej läget
  Jag vill gärna träffa dig och den den bästa
  Gärna hör av dig till mig har Kik också
  hama8swede
  Väntar jag på ditt svar

 • Anders

  Ger dej gärna mycket kuk och härliga orgasmer 😍

 • Christer

  Hej.skulle gärna göra detta du finns inte nära mej kan du tänka dej träffas i helgen?Jag bor i Katrineholm. Så löser jag dina problem.älskar slicka fitta.bara du suger kuk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.