Body contakt suger

En kåt kvinna som söker bodykontakter

Hej, vad trött jag blir på body contakt.se! kommer nog aldrig försöka hitta ligg där igen… jag började prata med en kille på den hemsidan, han berättade att han var intresserad av att smeka min nakna kropp, och kyssa min rakade fitta… samt att han bodde i samma stad och så vidare! vi skickade bilder mellan varandra, sms:ade, och prata i telefon…

förra helgen så bestämde vi oss för att vi skulle träffas på stan för en fika, för att sedan åka hem till honom och ha samlag… sagt och gjort så åkte jag in till stan med bussen, begav mig till fiket vi skulle synas på, och när jag väl kom dit så var han inte ens där…

jag beställde en chokladboll och kaffe, väntade på honom cirka en timme, och sedan får jag ett sms där han säger att han var tvungen att göra en sak med sin fruga! då vart jag så himla besviken, sur, och ja ledsen…

jag trodde att han var en singelman, men det visade sig att han vart otrogen mot sin fru hela tiden då vi pratade på bodycontakt… hur bra känns det tror ni? jag ville egentligen bara knulla honom, men jag har som regel att inte börja en knullkompis relation med gifta män eftersom jag själv vet hur det känns att bli sviken. har haft en del män som vart otrogna mot mig eftersom jag hittat dom på otrohets sajter

är denna hemsida något bättre på bodykontakter eller vadå? börjar bli rätt tröttsamt att inte lyckas komma i kontakt med seriösa män som vill träffas på RIKTIGT.

Kramar

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *