Chansar igen på att hitta en knullkompis

Chansar igen på att hitta en knullkompis

Ja, som rubriken lyder, jag har dock inte tänkt att träffa någon direkt ikväll men jag tänker att jag ger det här ett försök. Jag söker någon man mellan 22 och 40 år, som gillar att vara aktiv (läs extremt aktiv, precis som jag är). Jag tränar alltid 6 gånger i veckan och det är en av mina stora passioner, den träningsformen jag har.

Frisk, renlig, öppensinnad och trevlig är krav från min sida. Du ska också gilla att äta god och nyttig mat men även kunna slappa när det behövs. Du bör bo centralt eller söder om söder som jag. Ärlighet och rakhet är en egenskaper som värderas högt av mig.

Jag söker efter någon form av knullkompis relation och du ska gilla att både ge och ta i sänghalmen och gärna även vara lite dominant. Det är rent utav ett önsketänkande att jag kommer att hitta någon här, men man kan ju alltid försöka. Hör av dig med ett svar om du tycker att du stämmer in på det här så kan vi alternativt skriva på kik och byta lite foto till att börja med.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 • Mikael

  Skriver detta i en stor chansning. Är en man på 25 år är väldigt atletisk tränar mycket. Letar efter nya erfarenheter så en KK hade varit en intressant start

 • Tobias

  Hej 🙂

  Läste det du skrivit och utav mer än 15 annonser så fastnade jag för din, för dig!

  Hade jag gärna pratat vidare över telefon för att se om vi har roligt och vi klickar med humor etc.
  Jag är ganska ny i stan och vill lära känna nya människor 🙂
  Däremot aldrig haft en KK så du får guida mig i processen 😉

  Ses gärna över en kaffe eller en promenad till en början för att se vart det landar.
  Har hund så promenad hade varit mysigt.

  // Tobbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *