Ful äldre kvinna försöker

Ful äldre kvinna försöker

Du kanske undrar varför jag kallar mig själv ful??? Jag tycker bara inte att jag får den uppmärksamhet jag förtjänar från män. Det måste ju bara bero på en sak? Att ni inte vill ha mig. Ni tycker inte att min fitta duger. Ni tycker att jag verkar tråkig. Ni gillar inte mitt utseende? Bara för att jag är äldre än andra tjejer så är jag också sugen på att dejta och mysa!!!

Vill ingen knulla kåta damer?

här om dagen så hörde jag två män diskutera om att vi äldre tjejer inte verkar vilja ha sex och att vi är ”slitna”. en av dom pekade på mig och sa ”hon där till exempel, hon hade inte jag haft sex med ens om jag fått en miljon kronor”. jag började nästan gråta på bussen, men jag låtsades som att jag inte hörde någonting alls.

Tänder du på kåta äldre damer?

sedan dess har jag bara försökt hitta killar via kontaktannonser i tidningar, telesex linjer, och nu på denna sajt. jag vill inte gå ut på krogen, det verkar som att vi äldre tjejer inte bör vara där egentligen eftersom alla män är så dumma mot oss kvinnor!!!

ja, nu försöker jag en sista gång… kan jag hitta en älskare i denna värld egentligen innan jag blir allt för gammal??

// ledsen äldre kvinna

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

23 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *