Gillar du fittor? Jag är en tjej som älskar stora kukar

gillar du fittor jag är en tjej som älskar stora kukar

stora fittor

JAG SKA VARA ÄRLIG, DET BÄSTA JAG VET ÄR STORA KUKAR… FÖRUT SÅ TRODDE JAG ATT TJEJER BARA TYCKTE OM MÄN MED STORA PENISAR EFTERSOM ALLA FÖLL FÖR GRUPPTRYCKET, MEN NU FÖRSTÅR JAG SKILLNADEN MELLAN EN LITEN KUK OCH EN STOR KUK…

På bilden här ovanför så ser ni mig bli knullad av mitt ex, han hade en grov väldigt lång kuk som inte rymdes i hela min kåta fitta. Men även fast han bara kom halvvägs in i mig, så var det en riktigt skön känsla att få känna hur uttöjd man vart av en man med riktigt stort paket.

Det där är nog mitt livs bästa knull, nu skriver jag här i hopp om att komma i kontakt med killar som har STORA KUKAR som kan töja ut min fitta så mycket att jag skriker av smärta. Förut var min fitta väldigt tajt, men efter mitt ex har trängt in i den ett antal gånger så är den som alla andra fittor nu…

Hoppas du inte redan har en tjej!!! Det är svårt att hitta en man med en gigantisk kuk som kan spruta mycket sperma i kåta fittor. Det kanske beror på att det är alla tjejers dröm? Fan också, kan jag inte bara få komma i kontakt med en villig storkukad hingst nu…

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

 • stora kukar
 • kåta fittor
 • fitta24
 • bilder på stora kukar
 • storakukar
 • fitta 24
 • stora kukar bilder
 • stora fittor
 • bilder på kukar
 • fitta24 se
 • kuk bilder
 • rakade kukar
 • grova kukar
 • stor fitta
 • stor kuk bilder
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • George

  Hej, Jag är en kille som har en enorm kuk, Inte fått in hela i någon fitta än, Tror aldrig jag kommer få det heller. Är väldigt sugen på att knulla dig

 • Christer

  Jag älskar när min fru är hos sitt ex med jätte kuken hon har han som älskar e hon kommer bara med han ja ber henne vara själv med han en helg bara sugs knulla kyssas det tänder mej att hon älskar han längtar tänker på han när vi knulksr hon viskar i mitt öra hur stor skön jön är då kommer jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *