Har du erfarenhet av att ta en kvinna analt?

Kvinna sugen på analsex

Jag är en kvinna, precis fyllda 40. Jag ser ut som vilken annan kvinna som helst i min ålder, med några små rynkor här och där men fortfarande i god form. Mina bröst är kanske inte lika fasta som när jag var yngre, men jag är fortfarande stolt över min kropp och ser till att ta hand om den på bästa sätt.

Jag söker en man som vill ha analt sex med mig, det är något jag verkligen tänder på. Jag vill att han ska vara en erfaren och trygg man som vet vad han gör, och som kan få mig att slappna av och njuta av stunden. Jag ser gärna att han är lite yngre än jag, men det är inget krav. Det viktigaste är att vi har en god kemi och att vi kan ha roligt tillsammans.

Jag bor i en storstad i Sverige och trivs bra med livet här. Jag är självständig och har ett bra jobb som jag trivs med, men jag saknar någon att dela mitt liv med på ett djupare plan. Att ha en knullkompis för analsex känns som en bra början, men jag är öppen för att det kan leda till något mer om allt känns rätt mellan oss.

När vi har analsex så vill jag att vi tar det långsamt och försiktigt i början, för att jag ska hinna vänja mig och känna mig bekväm. Sen kan vi öka takten och njuta av varandra fullt ut. Jag gillar när mannen tar kontrollen och leder mig i rätt riktning, men det är också viktigt för mig att vi båda känner oss trygga och nöjda med vad som händer.

Förutom analsex så vill jag även ha annan sex med min partner. Jag gillar att utforska och prova på nya saker, och jag vill att vi ska ha en öppen och ärlig kommunikation om vad vi båda gillar och inte gillar. Jag ser fram emot att ha roligt tillsammans och att skapa nya minnen och upplevelser.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *