Hemmafru söker en flirt

En totalt missnöjd hemmafru från Vimmerby

Hej kära män, jag är en 54-årig totalt missnöjd hemmafru från Vimmerby och jag letar efter rätt killar här så jag äntligen kan få det lite skönt igen. Mitt äktenskap sträcker sig från tråkigt till helt dött sexuellt. Min man har försummat mig i flera år och tack och lov hittade jag hit till den här sajten där jag hoppas kunna träffa den ena eller den andra mannen.

Jag är och har alltid varit riktigt naturligt kåt och tidigare fungerade det bra med min man. Men numera är det helt dött i hans byxor, i ordets rätta bemärkelse. Jag letar efter män i mitten av 20-årsåldern eller äldre som kan ge mig tillbaka min sexlust. gärna en hemlig affär, en otrohet eller en bestående diskret sexvänskap.

Jag är frisk och det borde du också vara. När jag knullar vill jag att du ska kunna spruta i mig utan kondom. Jag behöver bara det för att få tillbaka den där fantastiska känslan av sexuell intimitet. Annars vill jag inte skriva så mycket om vad vi skulle kunna göra tillsammans. Om du är en kåt kille kommer du säkert att tänka på något trevligt vi kan hitta på i sängen. Hör bara av dig till mig så bestämmer vi något!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *