Kinky träff i veckan eller snart?

Kinky träff i veckan eller snart?

Växjö är så tyst och tråkigt just nu, letar efter någon som vill bota min rastlöshet. Är du en varsam och mjuk man? Då är det absolut inte dig jag söker, utan jag letar snarare efter dig som är äventyrslysten eller intresserad av att sätta mig ordentligt på plats. Vad det innebär kan vi väl komma överens om tillsammans, jag har annars inte några särskilt tydliga gränser. Men är själv sugen på att bli dragen hårt i håret, örfilad och få en kuk långt nerkörd i halsen, men är öppen för alla förslag!

Är själv 172 cm lång, storlek 36-38, 23 år. Bär korsett och höga klackar när vi träffas, så det är ganska sannolikt att jag är lite längre än dig. Tycker dock om att stå på knä framför dig;-) Har tunna väggar i lägenheten och jag kan bli ganska högljudd, men du kanske har ett bättre alternativ eller så utforskar vi kanske Växjös skogspartier? Ok, du kan sluta läsa annonser nu och i stället svara mig direkt!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Tom

    Hade älskat tagit dig ut på middag, men bestämt mig för att du ska bara vara hos mig hela helgen och vill sätta dig på plats direkt när du sitter på barstolen och känner hur jag närmar mig, du ler och särar på låren – bara trosorna mellan nu och jag pressar mot dem. Älskar att jag lyckas dra fram den så diskret, och sakta trycka in min kuk i dig för att viska shhh bara njut och ha min kuk i dig. Vi låtsas att din man står bredvid, snudd på våldtagen med min kuk i dig men så underbart hård och jag viskar vad du ska säga? Du råkade få en hård kuk intryckt i dig – alla män kommer knulla dig då, så du ger med dig. Jag viskar följ mig hem och du ska få min kuk i dig som du aldrig fått samt vill se dig ta den ner i halsen sitta framför mig – och säga att du är min väns fru… Bli så brutalt knullad och sönder tryckt att du älskar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *