Knulla med mamma, villig äldre dam

En kåt och villig äldre dam

Tänder du på kåta milfs och vill knulla med mamma? Leka ”mamma knullar son” eller ”knulla kåta mammor”? Jag är en äldre singelmamma som nu söker en hemlig älskare som kan besöka mig på helger då jag är fri. Du ska inte vilja göra någonting annat än att ha sex med mig. Knulla mamma, det är allt du ska göra med mig.

Har absolut inga planer på att ingå i ett förhållande med dig, gå på stan tillsammans, eller ens ta en fika. Vill bara att du tillfredsställer mig över ett glas vin. Du ska vara äldre än 20 år, ha en stor kuk, och en fin kropp. Respektera mina krav!!!

Kom ihåg att jag inte är en ung flicka, utan en mogen dam som söker en likasinnad kille. Kom inte till mig och fråga ”hur knullar man?”, utan se till att vara kåt och ha en stor hård bultande kuk när du står utanför min dörr för att besöka mig… Okej?

Kalla mig inte heller ”MILF” eller ”cougar” när vi har sex är du snäll, har vart med svenska killar som har gjort det och det känns obekvämt… Killar som tar med sig en flaska vin när dom kommer till mig träffar jag mer än gärna en gång, älskar att dricka vin och ha sex efteråt.

Så mysigt…

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

8 kommentarer

 • Patrik Vingeskog

  Hej sötnos – vill spruta i Din mus.. ——————– Funktionshindrad men ända virril …………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • George

  Hej, Jag är en kille på 26 år, Knulla är det bästa jag vet och jag kan det. Kuken är lång och tjock. Hade gärna knullat dig. Givetvis så kommer jag ta med vin )

 • karl egon wikström

  hej vill du ställa upp i privatcam är 66 bor i högland. gillar pissdamer och strumpyxor

 • Andreas

  Jag gillar äldre kvinnor och låter spännande att vara din hemlig älskare
  Kontakta mig gärna

 • Nicklas

  Hej…
  Du e en jätte vacker o sensuell kvinna och det skulle vara trevligt att få lära känna dig lite bättre och sen får framtiden utvisa resten…
  Men såklart jag blir sugen på dig o vill träffas…
  Svara och bollen e hos dig…
  Puss från en snygg man på 48…

 • Adam

  Tja vältränad 28årig kille här som gärna skulle vilja ses och ta ett glas vin 😉 Hör av dig om du vill veta mer om mig och se om vi klickar =)

 • Adam

  Tjena kille på 28 år här, vältränad och som gärna träffar äldre. Hör av dig om du tror vi kan passa och vill veta mer 😉

 • Christer

  Hej Christer vill gärna träffa dej finns i Katrineholm 52 år alltid kåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *