Kommer du att knulla mig med tvång?

Kommer du att knulla mig med tvång?

Hey! Söker efter män som tänder på en tjej som gillar att vara bunden och tvingas knulla på en filt på golvet. Älskar att bli knullad av flera män med händerna bundna på baksidan av kroppen. Så att du har fri tillgång till alla mina knullhål. Det är så underbart när jag inte har någon annan möjlighet än att ta emot din kuk och låta dig knulla mig som du vill.

Tjejer kanske också vilja dra nytta av mig. Trevligt att slicka en annan fitta medan jag är bunden och blir knullad. Skicka mig ett svar. Berätta vad du vill göra mot mig. Reser mycket mellan Malmö och Stockholm som säljare. Har alltid flera filtar i bilen och dildos som jag leker med. Men behöver ibland en riktig kuk!!! Sjukdoms fri, renlig och diskret.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *