Kvinna vill prata sex på Facebook

En kåt kvinna som vill prata sex på Facebook

Vad tråkiga mina vänner på Facebook är! Jag försöker få igång en lite sexig konversation med en manlig vän jag har på Facebook, men efter jag börjat prata om hur pass mycket jag vill att en man ska röra min slida just nu så slutar han skriva helt plötsligt? Usch, fy, och blä. Jag behöver verkligen nya vänner på FB, helst omedelbart.

Finns det ingenting som heter Fuckbook? Kanske man ska pröva det istället… Eller fast inte, där kan man väl inte chata via mobilen antar jag. Är alltid inne på fejjan på helger, så det är bara att adda på om du vill prata lite porrigheter med mig eller byta sexbilder.

Man kan väl också starta en webbkamera chatt på facebook??? det kanske vi kan göra tillsammans oxå… jag brukar bli rätt så vild av mig efter jag druckit lite öl och vin så här på fredagskvällen så man vet aldrig vad som händer dåå…

jag svarar bara seriösa killar som kan hålla tyst och inte sprider rykten på fuck book om en bara för man är tjej och sexuell av sig. Hör av dig om du vill ha min facebook adress o telenr

pussisar från Pernilla

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *