Lite små mullig kvinna söker välutrustad knullkompis

Lite små mullig kvinna söker välutrustad knullkompis

Lite små mullig kvinna 54 år söker efter en ganska välutrustad knullkompis som kan och vill träffas cirka 2 gånger i veckan stadigvarande under en längre tid. Inga män med problem är av intresse som droger, alkohol eller kriminella.

Ett krav är minst 20 cm lång kuk och väldigt grov eller stort och grovt ollon och absolut inga potensproblem tack. Hur du ser ut spelar däremot mindre roll då det är insidan och ärlighet som räknas för mig. 100% frisk, renlig och diskret.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

 • Christer

  Hejsahejsan., tjejen.
  Vill du ha min kuk att spruta, hör av dej…

  Kåta kramar och ….

 • Tommy.schramm

  Jag älskar att slika en våt och
  Kåt fitta så den blir som en liten
  Kuk med Olon
  Mer om mig alltid kåt

 • Markus

  Skriv till mig på min mail så ska du få fina kuk bilder vill se din våta fitta också . Mvh

 • Anonymet

  Hejsan! Om du är sugen att träffa en yngre man i 30års ålder, som är dominant och älskar att se kvinnan njuta. Hör gärna av dig, är väldigt okomplicerad. Ingen massa chatt hit och dit. Självklart verifieras vi båda med bild innan träff.
  Puss

 • Marco

  Hej God dag jag har stör kuk och gruv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.