OM jag nu mot förmodan söker en man…

OM jag nu mot förmodan söker en man...

…som kan slicka min härliga, trånga, kåta fitta. Så är frågan för mig om det blir en upptagen man eller en singelman? Mycket hänger på vad för bilder du har i din profil, och hur du skriver och formulerar dig i ditt svar till mig. Vill du bara ha möjlighet att svänga in, då kan du lika väl bara köra förbi. Helt ointressant för mig.

Ska man slicka fitta, suga kuk och knulla, ska det finnas rejält med tid för sånt. Jag lär inte ställa alarmet på klockan. Ja då får vi se vad ni har att erbjuda. Jag lär INTE svara alla som skriver ett svar till mig. Bara dom jag finner riktigt intressanta. Ha en härlig dag!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Markus

    Jag skulle gärna vilja ligga mellan dina ben och slicka dig ren o tillfredsställa dina behov med mera , tyvärr inte medlem men skickar gärna bilder på mail o den skriver jag med i kommentarer , jag tar all tid i värden att både knulla o slicka dig ren o fin ! Och singel är jag ha en fin kväll skicka gärna på mailen jag skickar bra bilder till dig mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.