Sällskap, sex och mys

Sällskap, sex och mys

Jag söker någon mysig kille att umgås och kanske mysa och skeda med i soffan framför en bra film, jag saknar verkligen det där myset utan att det alltid ska handla om sex hela tiden, bara att kunna krypa upp i någons famn och gosa in sig ordentligt. Ha livliga diskussioner om allt mellan himmel och jord men kanske även gå på bio eller något annat skoj. Du ska vara mellan 25 och 45 år.

Jag är en stor tjej på 25 år, sedan jag blev singel för ett år sedan så saknar jag verkligen allt runt i kring som myset, diskussionerna och samtalen, krypa ner i sängen och skeda tills man somnar, m.m. Känner du att du saknar lite av samma saker som jag och är helt okej med att det inte ligger enbart fokus på sex så skriv gärna ett meddelande och beskriv dig själv lite, bifoga gärna ett foto. Hoppas på att lära känna dig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *