Snygg blondin i stort behov av aga

Snygg blondin i stort behov av aga

Jag är en ung, snygg blondin som allt mer börjat intressera mig för dominans och bestraffningar utan att för den delen ha sex. Jag främst letar efter en man som kan ge mig riktigt ordentligt med bestraffning men också kanske lite belöningar samt tröst om jag är lydig. Har inte provat det här tidigare men är nu mycket nyfiken på att försöka mig på det.

Drömträffen för mig ser ut så här; vi träffas hemma hos dig, vi har en lite längre konversation och du snappar direkt upp alla fel jag gör och säger, efter ett tag har du fått nog och då kan du inte låta bli att bestraffa mig, så du drar in mig i ditt sovrum med hjälp av ett hårt tag i mitt hår, du säger ingenting.

Du beordrar mig bara att ta av mig mina kläder samtidigt som du rabblar upp alla fel jag har gjort under kvällen. Sen lägger du mig över ditt knä och börjar med att smiska min bara stjärt. Du stannar upp ibland för att sen börja bearbeta min ömmande stjärt igen. Du får mig att skämmas under tiden du förnedrar mig. Sen trycker du in något i min röv utan minsta förvarning eller förarbete. Fortsätter sen att smiska min bara stjärt men nu även med hjälp av diverse verktyg.

Låter det här intressant för dig att knulla nakna blondiner, vad vill du göra med mig om du får chansen? Tveka inte på att höra av dig med ett svar nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • Linus

  Detta kan jag hjälpa dig med och verkligen göra det skönt samt belönade för dig

 • Hamo

  Hej läget
  Det låter intressant om man får kontakt med dig.jag vill gärna prata med dig har även Kik
  Kik är hama8swede
  Hör av dig hit gärna

 • Daga ericson

  Ja lite sex med en snygg o kåt tjej hade varit trevligt eftersom jag inte hoppar i säng med vem som helst.Vi kanske kan ses framöver o ha en helvetes helg.En fråga?Gillar du att suga.för jag älskar att slicka f—a.Kan det vara intressant.Hör av dig.Kram D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *