Söker älskare i Värnamo

Söker älskare i Värnamo

Jag är en tjej på 31 år som söker en man mellan 25-40 år i Värnamo. Jag har varit en sambo i några år och tycker om det, men som de flesta vet så försvinner spänningen i ett förhållande med åren, så jag och min sambo har beslutat att vi ska försöka hitta lite spänning för var och en av oss. Det är därför jag letar efter en snäll man som vill träffa mig och då gärna lukta på mina använda trosor för det tänder mig enormt.

Jag är ungefär 167 cm lång och har kort färgat hår men har tyvärr några kilo för mycket. Jag gillar allt mjukt sex men gillar inte anal, s/m och brutala former av sex. Annars älskar jag att använda oljor under förspel och älskar att använda munnen. Hoppas att det finns någon som kommer att skriva ett svar till mig så kanske kommer det att bli vi två som träffas för ett härligt sexmöte. Skriv och berätta lite om dig själv och skicka gärna med en bild. Väntar på svar från dig och om du är mannen för mig så får du mina användatrosor efter att vi har haft sex!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *