Söker en kåt kille

Söker en kåt kille

Jag är en 21 år gammal tjej 170 cm, 58 kg, mörk med en härlig look som söker en kåt kille/man i västra Sverige som kan vara min partner i och utanför sängen. Har mycket humör, gillar att hålla mig i form och är mest inne på att ha kul. Mina krav på dig är att du är sjukdoms fri, diskret och att du inte är bunden i något förhållande och känner att vi har något gemensamt. Skicka ett svar till mig och berätta lite om dig själv om du tror att vi har något gemensamt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Morte

    Hej
    Jag är 26 år o söker oxå en kåt tjej som kan ha kul både i sängen och utanför sängen

    Hör av dig på min kik mylife9601
    Puss mort..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *