Sub söker Dom i Göteborg

Hon vill ha ett fast sub/dom-förhållande

Huhu, Sub letar efter en Dom på lång sikt. Men jag ställer mig också gärna till förfogande för normala män som ett trehålssto, om du känner för det är det bara att höra av sig. Jag är inte kräsen, bjud bara på allt. Men jag skulle föredra något fast. Ett fast sub/dom-förhållande, även kontraktuellt definierat.

Hittills har jag bara träffat män som fick göra vad de ville med mig under en kväll. Jag gjorde mig tillgänglig för män som en användbar hora med tre hål. De tog hårt tag i mig, knullade och spottade på mig. Jag blev bunden, slagen och behandlad som smuts. Men det var underbart.

Vill hitta en Dom för längre tid

Jag vill bara uppleva hur det är att hållas i kort koppel av en hård hand. Betjäna den hela dagen lång. Läsa varje önskan från hans läppar. Ibland inte vara så bra och få böter för det och så vidare. Kanske till och med låsa in mig med vatten och bröd om husse känner för det.

Jag är väldigt undergiven, känner mig underlägsen och vill bara leva ut det i min vardag. Jag jobbar inte, är förtidspensionerad, så jag är fri i vad jag vill göra. Men vill inte vara fri, vill bli hårt hållen om man kan uttrycka det så. Att veta att jag blir lite trygg och helt enkelt gör allt för det.

Som redan nämnts är allt avtalat på förhand. Tyvärr har jag ingen större erfarenhet inom detta område och har inte letat efter några fetischkontakter än, så jag letar inte efter nybörjare utan erfarna män som är bekanta med det och redan har hållit slavar. Skriv bara med ett foto och en lång introduktion.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *