Svarta stringtrosor och strumpbyxor

En kåt tjej i svarta stringtrosor och strumpbyxor

Hej hej

kom nyss hem från ett par vänner, vi har spenderat kvällen med att äta sushi och kolla på film det var mycket trevligt måste jag säga men tråkigt när man kommer hem och ensamheten tar över ingen att se film med ingen att prata med ingen att skratta med gud vad mitt liv suger ibland typ..

sitter här i endast stringtrosor och strumpbyxor tänkte ta lite nakna porriga bilder på mig själv som jag kan lägga upp på min profil här för er att se kanske någon kille nappar om de får se en nästan naken kvinna? vem vet…

jaja, börjar bli sent och vill helst ta mina nakenbilder innan jag somnar framför datorn!

ciaoooo / millis

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *