Vill dejta och ha sex med en seriös yngre kille

Vill dejta och ha sex med en seriös yngre kille

Finns du här? På riktigt menar jag? Du som inte bara låtsats vara någon annan än du är. För jag har tyvärr upptäckt att typ 99 % av killar och män här inte är riktigt den de utger sig för att vara. Jag är bara här för att träffa en charmig yngre kille (25 till 35 år) som kan tänka sig dejta och lära känna en lite äldre tjej.

Jag vill ha något som kan leda till något lite mer seriöst. Så var övertygad om att jag inte kommer att hamna i säng med dig det första jag gör. Jag gillar naturligtvis sex men klickar vi först utanför sängen så kommer det att bli magiskt i den.

Så du som redan är upptagen eller bara vill hitta någon att ligga med, gör oss båda två en tjänst. Lägg din energi på det som ger oss det vi båda vill ha. För det känns ganska så meningslöst att slösa tid på något som ingen av oss egentligen vill ha. Bättre är väl då om vi båda blir nöjda på varsitt håll.

Jag vill träffa en kille här som tänker med huvudet och inte bara med något annat! En kille som är rolig, charmig, älskar att resa och som har tid att dejta mig så klart! Så stämmer du fortfarande in på det jag söker. Skriv då ett svar till mig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Fredrik

    vill gärna överlåta mig till dig! heter brillm4n på ett annat ställe KIKA in på de ! gör va du vill !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.