Visa fitta för dig och ge dig avsugning

visa fitta för dig och ge dig avsugning

TJAAA!! Äldre man som har lust att ta med mig ut att festa ikväll och sen knulla en svensk fitta? Kattig vild partypingla på 20 år som för tillfället är fattigare än en kyrkråtta men har ingen lust att sitta hemma hela kvällen när alla andra är ute och har det roligt! SÅÅÅ, har du pengar och är lite äldre än mig så kan vi gå ut tillsammans… LOVAR att klä upp mig fint så att du inte behöver skämmas för att gå ut med en tjej som ser ut som en sopkvast!!! ;o

Men asså… Jag har tre regler om jag ska träffa dig: Du måste bjuda mig på drinkar, vara med mig hela kvällen, och också låta mig följa med dig hem. Bara du och jag, lite alkohol, och lite seeexx kan ju inte vara så tråkigt???

Jag vill visa fittan för dig

men som vanligt så blir det väl att man får sitta hemma hela kvällen, utan pengar, och inte göra någonting medan alla andra festar för fullt!!! ;(

förstår om du kanske inte tycker att jag är sexig och snygg nog för att följa med dig ut, men om du vill kan jag skicka lite nakenbilder på mig själv och bilder på när jag visar fittan så ser du att jag är fin, har rätt så stora bröst också som är naturella :p

Svara mig nu och bifoga bilder, minst ett nakenfoto så jag ser vad jag kan få i fittan!

puuuusss

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

 • svenska fittor
 • svensk fitta
 • bilder på fittor
 • fitta
 • mogna kvinnor bilder
 • fitta bilder
 • mogna fittor
 • bild på fitta
 • bilder på fitta
 • fitta bild
 • äldre fittor
 • kontaktannonser med bilder
 • fittor bilder
 • kåta svenska tjejer
 • bilder fitta
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *