Är en kvinna som nu rakat mig och vill ha sex

En fin och rakad fitta

Jag är en nyskild kvinna på 37 år som är öppen och ärlig om min sexualitet och mina behov. Jag har alltid känt mig bekväm med min kropp och min sexualitet, och jag tror att det är viktigt att vara ärlig om vad man vill och behöver.

En av mina stora fantasier är att ha sex med en man som verkligen vet hur man tillfredsställer en kvinna. Jag har en rakad fitta och jag älskar känslan av en mans händer som utforskar och leker med mig.

Jag har alltid varit öppen för nya sexuella erfarenheter och jag tror att det är viktigt att våga prova på olika saker för att hitta vad som verkligen fungerar för en själv. För mig handlar sex inte bara om att få en fysisk nöjdhet, utan också om att utforska min sexualitet och min kropp på en djupare nivå.

Jag söker en man som är öppen för att utforska och leka tillsammans med mig. Jag tror att kommunikation är viktigt när det gäller sex, och jag vill hitta någon som är villig att prata om vad han gillar och vad han vill ha.

Jag är öppen för en möjlighet till ett mer långvarigt sexuellt förhållande, men jag är också nöjd med en mer tillfällig relation om det är vad som känns rätt för oss båda.

Det här är alltså jag, en självsäker kvinna som vet vad jag vill när det gäller sex. Jag söker en man som är öppen för att utforska och leka med mig, och jag tror att öppen kommunikation är nyckeln till ett tillfredsställande sexliv.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  • Jan

    Hej. Äter upp jordgubben, o slickar dig. Sen får du känna min styva kuk glida in. Knullar i olika ställen, innan du får sperma. 0738145273

  • Jan

    Hej blev sugen. Skönt o köra in min 21cm kuk i din fitta. 0738145273 om intr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *