Jag värderar närhet och kontakt

Bodycontact söker den här kvinnan efter

Jag är en kvinna som värderar närhet och kontakt med andra människor. För mig handlar det här inte enbart om sex, utan också om att ha en man för att ha bodycontact med. Jag söker en man som delar mina intressen och som vill ha en relation som är baserad på ömsesidig respekt och tillit.

För mig är det viktigt att min partner ser bra ut och är fräsch, precis som jag själv är. Jag bryr mig om min hälsa och mitt utseende, och jag förväntar mig att min partner också gör det. För mig handlar det om att vara attraherad av sin partner både fysiskt och mentalt, och att känna sig trygg och bekväm i hans sällskap.

Att ha bodycontact med någon handlar om att vara fysiskt nära och att känna sig trygg och bekväm i den andra personens sällskap. Det kan handla om att hålla handen, krama eller ge en massage, eller att helt enkelt bara vara nära varandra. För mig är det en viktig del av en relation, och det kan skapa en djupare nivå av intimitet och närhet.

För att hitta den rätta partnern för bodycontact och närhet behöver man vara öppen och ärlig med sig själv och sin partner. Det handlar om att kommunicera öppet om sina önskemål och behov, och att inte låta rädsla eller osäkerhet hindra en från att leva sitt liv fullt ut. Det handlar om att vara öppen för nya erfarenheter och att våga ta risker.

Jag söker en man som är självsäker och stolt över sig själv och sin kropp, och som bryr sig om sin hälsa och sitt utseende. En man som vill ha bodycontact och närhet, och som delar mina värderingar om öppenhet och ärlighet i en relation. En man som är öppen för nya erfarenheter och som inte är rädd för att ta risker och prova nya saker.

Att ha det med någon handlar om att känna sig trygg och bekväm i den andra personens sällskap, och att ha en djupare nivå av intimitet och närhet. Det handlar om att vara öppen och ärlig med sig själv och sin partner, och att våga ta risker och prova nya saker. Det handlar om att hitta den rätta personen som delar ens värderingar och som vill ha en relation som är baserad på ömsesidig respekt och tillit.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *