Blondin med fylliga bröst vill bli berörd

blondin med fylliga bröst vill bli berörd

trött på festandet, trött på alla falska killar, och helt enkelt trött på det sexliv jag har just nu! Varje helg är likadan för mig nu för tiden att jag känner att det är dags för en omedelbar ändring. Fredagen börjar med att jag och mina tjejkompisar förfestar, sedan beger vi oss rätt så fulla till krogen, och sedan står vi på dansgolvet medan vi torrjuckar med några kåta killar.

Jag får med mig hem en kille som klämmer på mina fylliga stora bröst, han sliter desperat av mig mina trosor, och njuter av min våta fitta några timmar. Sedan när jag vaknar dagen efter så är han borta! Alla män är så falska!!! Så nu är det dags för mig att också bete mig som ett svin. Nu ska jag också börja ligga runt, sära på mina ben, och ha sex med nya män hela tiden. Alla andra gör ju det så varför inte?

Jag tycker ändå om erotik väldigt mycket, och vill nu träffa intressanta män eftersom jag ska ta det lugnt med alkoholen ett tag.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  • christer

    hej igen, vill ta hand om dej alla dar i veckan. är 53 kåt älskar att slicka, älskar kvinnor som kan suga. Jag åker en bit för dej.

  • Christer

    Jag älskar bröst slicka när vi träffas. Du kommer inte ångra dej. Skulle behöva dej, kan tänka mej en bj

  • Christer

    Ja varför ska di inte göra det.du har så fin kropp.fina bröst.vill veta var du finns.skulle vara under bart att få träffa dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.