Kissie nakenbild VS min snuskbild

kissie nakenbild

Tja!! Mitt namn är Tilda! Jag har nyss vart hos en nakenfotograf och tagit en hel del porriga bilder. Nu vill jag höra din åsikt om jag är snyggare än bloggerskan Kissie? Har du sett kissie nakenbild så borde du kunna svara ärligt på om jag har en finare kropp än henne?

Hon har större tuttar än mig, men det är ju fejkbröst. Mina är naturella bröst som kommer kunna bli mjölkfyllda en dag då jag blir gravid. Det kommer inte hennes kunna!!!

OBS: bara för att du säger att jag är snyggare än henne betyder det inte att jag kommer knulla dig… har du mycket pengar o status så kanske jag funderar på att låta dig se min fitta, bara tre killar har fått se den… jag är väldigt försiktig vem jag träffar och ligger med, man vet aldrig om den man träffar är någon totaldåre juu?!

jag bor i skåne men kan ta mig i princip överallt i sverige då jag har körkort och bil 😉 tänder på dominanta killar som röker o har tatueringar…

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

  • sexbilder
  • kissie naken
  • https://www kontaktannonser24 se/tag/nakenbilder/
  • https://www kontaktannonser24 se/tag/sexbilder/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Christer

    Hej det viktigaste för mej är insidan det yttre ja inte viktigt men knulla kan alla göra. Slicka fitta bra. Krävs lite finess. Alla fittor är olika låt mej få slicka dej under en timme minst. Du suger mej så ser vad som händer. Åker för bi drj ibland. El ring 0766313021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.