Jag alltid haft en förkärlek för att ha kroppskontakt

Hon gillar olika typer av bodykontact

Som kvinna så har jag alltid varit öppen för nya möjligheter och att prova på nya saker. När det kommer till mina relationer med män, så har jag alltid haft en förkärlek för att ha bodycontact med dem. Att känna en annan persons kropp mot min egen ger mig en enorm njutning och jag älskar känslan av när två kroppar smälter samman till en.

Jag har alltid varit försiktig med vem jag väljer att ha bodycontact med och det är därför jag har sökt efter potentiella partners. Jag vill vara säker på att jag finner någon som jag känner mig trygg och bekväm med. När jag hittar en person som jag känner mig bekväm med så kan vi utforska varandras kroppar och uppleva nya spännande saker tillsammans.

Jag är själv normalviktig och ser bra ut, och jag förväntar mig detsamma från min partner. Att ha en god hälsa och vara fräsch är viktigt för mig, så det är något som jag letar efter hos mina potentiella partners. När jag träffar någon så är det viktigt för mig att bygga upp ett förtroende och en ömsesidig respekt.

Jag är inte intresserad av att ha en seriös relation med någon just nu, men jag söker efter en regelbunden bodycontact partner. Jag tror att det är viktigt att hitta någon som delar samma önskemål som en själv, och jag har funnit att det här är den perfekta plattformen för att träffa andra som vill ha samma typ av relation.

Jag är öppen för att utforska olika typer av bodykontact och jag är alltid villig att prova på nya saker. Det kan handla om allt från sensuell massage till intensivare aktiviteter som BDSM. Jag tror att det är viktigt att man är öppen för nya upplevelser när man söker efter en partner.

Jag har träffat många fantastiska människor här och jag ser alltid fram emot att träffa nya spännande personer. För mig handlar det inte bara om att ha sex utan om att hitta en person som man kan ha en intressant och spännande relation med. Så om du också letar efter en bodycontact partner, eller bara vill utforska möjligheterna, så hör av dig till mig här så kanske vi kan utforska varandras kroppar tillsammans.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *