Vill dejta äldre man

Vill dejta äldre man

fuck hatare!!! okej? jag bryr mig inte om vad ni tycker mera!!! det är mitt liv, jag bestämmer vad jag vill göra… ska jag berätta vad som hände??? ah okej… mina kompisar och jag berättar alltid det senaste till varandra, om vilka vi har legat med osv. en krogkväll så började jag flörta med en 40 årig man (han är 20 år äldre än mig, jag är 19). det slutade med att jag följde med hem till honom och hade sex.

dagen efter så frågade mina kompisar mig om vad vi hade gjort osv. jag svarade att vi hade knullat och att han var den bästa jag älskat med. alla tyckte att jag var dum i huvudet och började kalla mig för ”hora” eftersom jag tänder på äldre killar!!! lixxom haters!

jag bestämmer vem som får se min fitta, vem som får röra mig, och vem jag suger av. INTE NI, hör ni det? nu gjorde denna kille slut med mig eftersom han tydligen fått massa kommentarer om att han är för gammal för mig osv!!! fattar ni less jag är???

nu vill jag bara hitta en ny äldre man som kan bli min kk, en som inte bryr sig om vad andra tycker. Vi två kan knulla så mycket vi vill. ingen har rätt att säga någonting om du hånglar med mig offentligt på en bio t.ex, visst är det så??? om du tycker som mig så får du gärna berätta det!

puss från milla

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

 • unga kåta tjejer
 • kåta unga tjejer
 • knulla i malmö
 • äldre kåta damer
 • ung tjej söker äldre man
 • gamla kåta damer
 • kåta unga flickor
 • kåt tjej söker
 • kåta tjejer i malmö
 • kåta kvinnor i malmö
 • unga tjejer söker äldre män
 • ung kåt tjej
 • tjej söker äldre man
 • söker äldre man
 • unga kåta flickor

One comment

 • dan larsson

  Hej, skulle gärna vilja träffa dig och tillsammans uppfylla alla våra fantasier och önskningar, Finns i Edsvalla och längtar efter att få smeka, kyssa, slicka dig och själv bli smekt och få känna din varma kropp mot min, ring gärna eller finns jag på hotmail. kram och kyss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.