Vill dejta äldre man

Vill dejta äldre man

fuck hatare!!! okej? jag bryr mig inte om vad ni tycker mera!!! det är mitt liv, jag bestämmer vad jag vill göra… ska jag berätta vad som hände??? ah okej… mina kompisar och jag berättar alltid det senaste till varandra, om vilka vi har legat med osv. en krogkväll så började jag flörta med en 40 årig man (han är 20 år äldre än mig, jag är 19). det slutade med att jag följde med hem till honom och hade sex.

dagen efter så frågade mina kompisar mig om vad vi hade gjort osv. jag svarade att vi hade knullat och att han var den bästa jag älskat med. alla tyckte att jag var dum i huvudet och började kalla mig för ”hora” eftersom jag tänder på äldre killar!!! lixxom haters!

jag bestämmer vem som får se min fitta, vem som får röra mig, och vem jag suger av. INTE NI, hör ni det? nu gjorde denna kille slut med mig eftersom han tydligen fått massa kommentarer om att han är för gammal för mig osv!!! fattar ni less jag är???

nu vill jag bara hitta en ny äldre man som kan bli min kk, en som inte bryr sig om vad andra tycker. Vi två kan knulla så mycket vi vill. ingen har rätt att säga någonting om du hånglar med mig offentligt på en bio t.ex, visst är det så??? om du tycker som mig så får du gärna berätta det!

puss från milla

Kontaktannonsen är placerad i dessa kategorier:

 • unga kåta tjejer
 • kåta unga tjejer
 • knulla i malmö
 • äldre kåta damer
 • ung tjej söker äldre man
 • gamla kåta damer
 • kåta unga flickor
 • kåt tjej söker
 • kåta tjejer i malmö
 • kåta kvinnor i malmö
 • unga tjejer söker äldre män
 • ung kåt tjej
 • tjej söker äldre man
 • söker äldre man
 • unga kåta flickor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

12 kommentarer

 • Drömen

  Hejsan hjärtat här har du äldre man med sug på yngre q. 70årig med en underbar kuk som kan ta dig till hemilska höder sista gången jag var med en 30 årig tjej fick 8 orgasmer på en natt .det blir lite att önska. Ha en bra dag kram

 • Kalle

  50 årig gentleman söker ung tjej.
  Västra Götaland

  Kan vi ses?

 • Christer

  Försökt tidigare. Älskar slicka duktig. Du ger mej en bj. Spruta över allt. Christer ring 0702129042

 • christer

  hej igen, få ha dej som min kk. du skulle göra mitt liv till det underbaraste. du är så fin, perfekta bröst. perfekt sugmun. vill knulla dej i alla hål, jag kommer se till minst 10 orgasmer, sedan får du suga lika länge, vill spruta överallt.

  • T

   Hej
   Här har du en man på 42 år som inte bryr sig om ålder. Tänder på yngre tjejer. Skulle älska att få knulla med dig snygging. Hör av dig om du är intresserad. Puss på fittan.

 • Andreas

  Jag är en gentleman på 47 år. Vill hitta en ung kvinna

 • Soktogeri

  Hej!
  Jag är en gift man, 50 år, som gärna skulle träffa dig. Att slicka är en av mina paradgrenar och jag kan få dig att komma flera gånger i rad. Frågan är hur mycket du orkar…

 • Siegesbeck

  Vore trevligt att ordna en träff med dig och några av mina vänner. Du skall förstås vara medelpunkten och vi måste inte vara nakna.

 • RIKHARD

  Hej jag heter Rikhard från Kiruna som skulle vilja slicka och knulla med dej jag är 47år och är oskuld om du skulle vara här så skulle jag slicka och knulla din blöta fitta sen skulle jag vilja att du sög på min kuk jag är kåt på din fitta det är klart att vi ska knulla på bio och ute i naturen ring till mej sötnos jag är så jäkla kåt puss och kram från Rikhard

 • Christer

  Hej jag har en dröm att få ha en ung snygg brud som min kk. Du kommer inte bli besviken jag vet vad du behöver o jag är duktig vågar du prova 0766313021 ring

 • Micke

  Hej. Skulle va en dröm å få dajta dej. Skriv göra en rad. Mvh

 • dan larsson

  Hej, skulle gärna vilja träffa dig och tillsammans uppfylla alla våra fantasier och önskningar, Finns i Edsvalla och längtar efter att få smeka, kyssa, slicka dig och själv bli smekt och få känna din varma kropp mot min, ring gärna eller finns jag på hotmail. kram och kyss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.