Jag är den undergivna, kåta slyna du söker

Jag är den undergivna, kåta slyna du söker

Söker dig man som kan lära mig allt. Låt mig vara din slyna, din undergivna slyna, din kåta slyna i sängen. Vad är upp till dig, analt, leksaker, rep, bojor, disciplin, stryptag, allt du är intresserad av och vill göra.  Jag är den undergivna kåta, unga, Baltiska slynan med mycket sexuell erfarenhet men som vill ha mycket mer…

Är du den äldre, erfarne man som kan uppfylla det jag vill genom att visa mig hur jag ska göra för att tillfredsställa dig. Hör av dig med ett svar till mig!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • Lennart Olsson

    Äldre man är jag men orkar ha sug o slicklekar i minst ett dygn så sänd mig gärna ett sms till mobnr 0739680383 så gör vi ett hotellbesök o jag är mkt generös. MvH Leonard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.