Vill knullas i båda hålen samtidigt

Jag skulle vilja ha kuk i båda hålen på samma gång! Du måste vara välutrustad, för jag älskar stora härliga kukar! Måste vara tydlig, för jag kommer ju att suga dig. Måste gilla kuken. Du behöver inte vara en fotomodell, för jag tänder på din kåta kuk mer än på en välbyggd kropp. Åldern måste vara 30 år och upp till någonstans runt 50. Du måste gilla bröst, som mina som gillar att sugas, slickas och lekas med.

Har fantasier om två män som tar mig i båda hålen på samma gång också. Leker ibland med dildo i ett hål och kuk i det andra, men att knullas av två män är vad jag vill uppleva en dag. Så finns det två män där ute som vill arbeta tillsammans för att ge mig orgasmer, så var inte blygsamma!

Skicka mig ett svar några ord så ser vi vad som händer!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *