Letar efter män som kan ses för sex med kort varsel

Letar efter män som kan ses för sex med kort varsel

Jag inser att de flesta män behöver lite mer tid för att planera inför en träff. Men jag kan inte alltid planera. Ibland får jag bara möjlighet att träffa någon, ganska snabbt inpå. Då fungerar det oftast inte, för de flesta klarar inte att träffas med så snabba ryck. Men. Det måste ju finnas någon eller några män som kan det också.

Därför ställer jag den frågan här. Kort sagt så söker jag män 40+, som verkligen gillar att ha sex med kvinnor, som gillar och kan knulla ordentligt (inga tiominuters knull tack) hårt, men ändå klarar av att visa lite ömhet. Om du gillar att vara med när flera män knullar mig ibland så är det ett stort plus, men ingen absolut nödvändighet.

Skriv inte om du:

  • Inte vill eller kan använda kondom
  • Du är under 40 år
  • Är av typen ”töm och glöm”
  • Du inte kan ligga kvar och mysa en stund efteråt
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.