Trång fitta söker välhängd och tränad kuk

Trång fitta söker välhängd och tränad kuk

Söker dig som har en kuk på minst 23 cm (GÄRNA ännu större) som vill knulla mig hårt och ordentligt. Jag ser gärna också att du är fysiskt stor/tung samt att du är i fysiskt god form då jag behöver någon man som verkligen orkar ta ut sig på mig ordentligt.

Då jag är extremt trång krävs det en hel del förarbete samt att du kan bli ordentligt hård då det kommer vara svårt att tränga in i mig om du inte är ordentligt hård. Kukring eller andra alternativ och hjälpmedel är inga problem om du vill använda, dock inget glidmedel då jag verkligen vill känna hur du pressar dig in i mig. Uppskattar även maktförskjutningar, facesitting, rollspel, perceptionsberövande och har en hel del erfarenhet av det mesta inom BDSM.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.